top of page
  • Writer's pictureHanna Hedin

Svenska managementkonsultingbolaget som är bäst på att attrahera och utveckla supertalanger!

Idag kan du läsa en artikel som Ascend har lagt upp på Linkedin där jag berättar om varför jag valde att bli en del av dem som Managementkonsult (se här).

Ascend är ett relativt litet Managementkonsultingbolag på ca 40 anställda och grundades för ca 4 år sedan. Känslan av att bolaget är ugnt sitter i väggarna på ett positivt sätt: det är fullt med energi och på Ascend får du, och förväntas du också, vara Managementkonsult och entreprenör från dag 1 genom att engagera sig i och driva interna initiativ.


Vi sitter på Blasieholmen i Stockholm och vår vision är att vara Nordens ledande konsultbolag inom bolagstransformationer, kända för att vara det bästa stället att arbeta på för högpresterande individer som vill vara med och påverka på riktigt.

Här om dagen publicerade talangnätverket 4Potentials sin senaste talangindexmätning där Ascend rankades som tredje bästa bolaget i Sverige att attrahera, rekrytera och utveckla supertalanger!

Det känns oerhört roligt och precis som 4Potentials skriver går personalnöjdheten ofta hand i hand med hur bra ett bolag faktiskt går. På Ascend har vi en kundnöjdhet (Net Promotor Score) på över 90% vilket är helt galet bra. Jag känner mig stolt att få jobba med så extremt duktiga managementkonsulter varje dag, det är då man utmanas och utvecklas som mest!

Du läser mer om Ascend här: www.ascend.se

Läs hela 4Potentials-undersökning här: https://4potentials.se/talent-index-and-awards/

Comments


bottom of page