top of page
  • Writer's pictureHanna Hedin

Så går det för mitt bolag - Historly

Nu är det exakt 6 månader sedan jag och David lanserade vår e-handel Historly - herregud vad tiden har gått snabbt!

Mitt i all stress och oro i skuggan av Corona är jag så glad över Historly.

När vi grundade bolaget i oktober 2019 var det egentligen utan något uttalat mål

Vi trodde starkt på affärsidén och bolagets potential men sa att målsättningar första året utöver att det skulle vara kul och lärorikt var meningslöst. Kanske var det delvis för att skydda oss själva - majoriteten av alla entreprenörer lyckas ju faktiskt inte förrän ett par idéer och bolag senare.

När jag blickar tillbaka inser jag att jag satte ribban och visionen för bolaget för lågt. Historly har överbevisat, och fortsätter att överbevisa oss, flera gånger vad gäller dess potential. Affären är till stor del automatiserad, jag är tacksam över att kunna kombinera det med mitt jobb som managementkonsult. Det blir mycket jobb men är oerhört kul och ger så mycket mer tillbaka i energi och glädje att det inte känns som en uppoffring. Jag hade jag aldrig kunnat tro att bolaget skulle gå så förhållandevis bra så snabbt givet det blyga kapitalet och tiden vi satt in. Med det sagt kan allt hända och jag har nog dragit mig lite för att ge en uppdatering utifall trenden skulle vända men än så länge har det inte hänt.

Vi är precis i början av vår resa och har en lång väg framför oss med mycket att lära om e-handel, marknadsföring och produktutveckling - en nyfunnen passion som jag ser fram emot att bli expert inom!

Vi fortsätter att jobba agilt, tiden som MVP är över och nu fokuserar vi på att sätta en struktur och en plattform som gör att vi kan skala upp i högre takt. Fokus ligger på fler produkter, optimerad butik och att bygga en community. Vi använder storytelling i nästan all extern kommunikation för att bjuda in till dialoger och diskussioner på våra öppna plattformar. Att bygga tillit och en personlig relation som varumärke är en framgångsfaktor för e-handlare 2020 och framåt.

Comments


bottom of page