top of page
  • Writer's pictureHanna Hedin

Nu väntar en långhelg utomlands!


Idag började jag dagen med ett härligt yogapass av Boho Beautiful i vardagsrummet. Jag försöker alltid att börja dagen så, det hjälper mig att samla min energi, hitta fokus och få igång blodcirkulationen i kroppen. Jag upplever att det gör mig mer produktiv på jobbet.


Nu sitter jag och svarar mail och förbereder en presentation som jag ska hålla för Ascends ledningsgrupp om någon vecka. Det är ett potentiellt strategiskt initiativ och det känns väldigt spännande. Jag har inte mått så bra de senaste dagarna på grund av en infektion så jag har arbetat hemifrån hela veckan. Att kunna arbeta hemifrån som Managementkonsult är fantastiskt och branschen överlag förespråkar "frihet under ansvar". Den bästa ledaren för mig är den som inte detaljstyr utan låter en att arbeta fritt så länge man levererar resultat och värde. Det skapar en tillåtande och kreativ kultur med tillit och det är något jag tar med mig själv i ledande roller framöver.

I eftermiddag åker jag och David utomlands på en långweekend. Det ska bli härligt att ladda på med ny energi och umgås med vänner!

Comentários


bottom of page