top of page
  • Writer's pictureHanna Hedin

STHLM TECH FEST 2018


Sedan 2013 har ekosystemet för svensk startup gått som en raket. Under de senaste 10 månaderna gav Stockholm uppkomst till 3 "unicorns" och världens största tech exit.


På måndag nästa vecka kommer jag befinna mig på STHLM TECH FEST och förkovra mig i teknologiska trender i en mängd olika industrier.

Jag kommer att dela med mig utav intressanta spaningar och key take aways här på hemsidan efter eventet. Vi på Ascend har jobbat en hel del med start ups via inkubator (en organisation med syfte att främja och underlätta nystartade företags väg mot tillväxt och lönsamhet) så det skall bli spännande att höra om det absolut senaste på området. Dessutom är digitalisering, AI, Block Chain och Robotics glödheta ämnen för oss managementkonsulter idag så det är viktigt att hålla sig à jour och ligga i framkant där


Ett urval av agendan på måndag

Eventet hålls på Stockholm Waterfront Congress.


bottom of page