top of page
  • Writer's pictureHanna Hedin

NYHETER – David realiserar sin stora dröm

David har tagit tjänstledigt!

Efter flera månader av att driva start ups vid sidan av managementkonsultjobbet på Centigo har David tagit det stora klivet och tagit tjänstledigt för att satsa på egna bolag!


Davids mål är nu att bygga och leva ett liv som multientreprenör och vara helt fri – äga sin tid till 100 %. Idag är David delägare i ett fastighetsbolag, Saltkällan Exploatering, som bygger billiga bostäder i Sverige – framförallt i mindre orter som växer och där bostadsbristen är stor.

I och med tjänstledigheten har David haft möjlighet att växla upp ambitionen och aktiviteten i fastighetsbolaget. Pipeline bubblar med flera projekt och potentiella projekt varav ett i Arboga är ute till försäljning på Hemnet (!!).


Idag var David och de andra delägarna i Saltkällan uppe i Sunne och träffade mäklare och bank inför ett kommande projekt de ska göra där. SVT och lokala tidningar var på plats och intervjuade dem. Uppmärksamheten är stor då det råder strukturell bostadsbrist i Sverige. Bristen ligger i billiga bostäder och mindre orter strax utanför storstäder växer snabbt. Just Sunne har lägsta arbetslösheten i Sverige (!!) varför efterfrågan är stor.


Saltkällan i Sunne - besöker köpt mark och träffar journalister, mäklare och bank

Läs mer här:

bottom of page