top of page
  • Writer's pictureHanna Hedin

Mitt första bolag är LIVE!

Updated: Aug 24, 2021

Nu, mina vänner, kan ni köpa de finaste posters som finns där ute på marknaden och ni gör det på www.historly.se.


Skapa ny energi där hemma eller köp en gåva eller present som kommer göra någon du tycker om riktigt glad! Självklart erbjuder vi fri frakt och fria returer!

Följ gärna oss på sociala medier så missar du inte olika erbjudanden, nya motiv och annat som händer!


Vill du veta mer om Historly, vad det är och resan fram tills att vi lanserade häromveckan?


Läs då mina tidigare inlägg:


Glöm inte att jag blir jätteglad när ni skriver och berättar vad ni vill höra mer om här på bloggen om det så är investeringar, sparande, management consulting eller att driva en start up som Historly. Det är DU som gör att det här är kul och jag får väldigt mycket energi av att sprida information, ge råd och inspirera!


Varmt tack och ha en fin kväll!

Comentarios


bottom of page