top of page
  • Writer's pictureHanna Hedin

Kvinnlig nätverksträff med Acando

Idag är jag fylld med energi - det är mycket som händer.


På förmiddagen har jag jobbat på en strategisk satsning vi ska köra här under hösten på Ascend. Klockan 13 ska jag på intervju hos en kund inom finansiella sektorn som söker konsulter till ett stort förändringsprojekt de ska driva. Det är inte ovanligt att man får gå på intervju hos kunder som Managementkonsult och prata om vad man gjort tidigare och vad man skulle kunna tillföra det aktuella projektet.


Efter jobbet idag ska jag och två vänner till Acandos kvinnliga nätverksträff #KnowHer. KnowHer är ett forum för framgångsrika kvinnor med målsättningen att uppmuntra det kvinnliga ledarskapet. Jag försöker gå på den här typen av event och träffar så ofta jag bara kan. Dels ger det mig energi och inspiration men det är också väldigt viktigt för att skapa relationer, träffa likasinnade och byta erfarenheter. Att uppmuntra och bidra till ökat kvinnligt ledarskap är en hjärtefråga för mig.


Comments


bottom of page