top of page
  • Writer's pictureHanna Hedin

Det här ska jag göra i 9 mån framöver

WOW - idag har jag fått onboarding på ett konsultprojekt som jag ska vara med och driva i 9 månader från och med nu. Som managementkonsult kan jag inte säga mer än att kunden är en större aktör inom finansiella sektorn. Projektet är den första av sin sort i Skandinavien men är stort och etablerat utomlands. Jag kommer hantera frågeställningar som handlar om lag- och regelefterlevnad inom M&A, aktiehandel och rådgivning.

Det längsta konsultprojektet jag gjort var cirka 3 månader, så det här kommer bli en spännande utmaning. Jag är en gul DISC-profil vilket betyder att jag behöver hög energi och omväxling i projekt - jag älskar att starta upp saker och tycker att det är utmanande att förvalta och avsluta. Därför tror jag att det här projektet kommer bli enormt utvecklande för mig.

Det här projektet är oerhört prioriterat av högsta ledningen. Det är något många människor kan tycka kännas läskigt - Ska JAG ansvara för att det här skapas och implementeras på ett framgångsrikt sätt? Och gör jag fel kommer jag behöva stå till svars inför VD! Men jag känner inte så. Tvärtom får jag energi av att mitt arbete spelar roll och är viktigt för att bolagets affärer skall bli bra framöver, något som påverkar både kunder, leverantörer och aktieägare.

Ascends kontor sitter på Blasieholmen - mitt emot Strandvägen. Jag har världens bästa morgonpromenad!

Komentar


bottom of page